Adriaan van den Heuvel makelaars | Fosfaatstroom

Bent u op zoek naar een agrarische makelaar in de provincies Brabant of Limburg? Dan bent u bij Adriaan van den Heuvel Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in agrarische vraagstukken rondom fosfaatrechten, maar ook agrarisch onroerend goed. 

De agrarische makelaars van Brabant en Limburg 

Onze agrarische makelaars zitten verdeeld over onze Adriaan van den Heuvel kantoren in Helmond en Eindhoven. Dus bent u op zoek naar een agrarische makelaar in Brabant of Limburg? Dan helpen wij u graag verder! Binnen dit gebied ondersteunen wij onze klanten op het agrarisch vlak bij:

Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs kan u ook helpen met: 

Onze makelaars en adviseurs zijn experts op het gebied van fosfaatrechten, maar kunnen en weten nog veel meer. In de basis focussen wij ons op de drie gebieden: wonen, bedrijven en agrarisch. Binnen deze gebieden bieden wij ondersteuning bij andere makelaardij gerelateerde vraagstukken zoals:

  • Landelijk wonen
  • Bedrijfsonroerend goed 
  • Andere vastgoed gerelateerde vraagstukken 

Onze agrarische makelaars  

Begonnen als een eenmanszaak en inmiddels doorgegroeid tot een team van 22 medewerkers. Ons team bestaat uit de afdeling Wonen en de afdeling Agrarisch en Bedrijven. Binnen de afdeling Agrarisch en Bedrijven staan er zes agrarische makelaars voor u klaar. 

Contact opnemen 

Heeft u een agrarisch vraagstuk op het gebied van fosfaatrechten of met betrekking tot agrarisch onroerend goed? En bent u op zoek naar dé agrarische makelaars van Brabant en Limburg? Neem dan contact op met de agrarische makelaars van Adriaan van den Heuvel of kom langs op één van onze kantoren. 

   
   

 

Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs 

 

Vestiging Helmond 

Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond 
0492 - 661884
info@heuvel.nl

 

Vestiging Eindhoven 

Aalsterweg 134c
5615 CJ Eindhoven 
040 - 7820849
info@heuvel.n