Klaver Agrarisch Vastgoed | Fosfaatstroom

Klaver Agrarisch Vastgoed is aangesloten bij Fosfaatstroom

Klaver Agrarisch Vastgoed is de aangewezen makelaar om u te helpen met al uw agrarische zaken binnen de provincie Noord-Holland. Met expertise op onder andere het gebied van fosfaatrechten en agrarisch vastgoed, krijgt u altijd het beste advies.

De agrarische makelaar van Noord-Holland

Klaver Agrarisch Vastgoed is de aangewezen agrarisch makelaar voor al uw makelaardij zaken. Vanuit het kantoor in Nieuw-Niedorp, centraal gelegen in de provincie Noord-Holland, helpen wij u met al uw vraagstukken. We hebben ruim 20 jaar ervaring binnen de agrarisch makelaardij en zijn gespecialiseerd in:

  • De koop en verkoop van fosfaatrechten
  • Verkoopbemiddeling bij landelijk gelegen woningen
  • De aan- of verkoop van agrarische bedrijven
  • Taxatie agrarisch vastgoed
  • Rentmeesterschap

Waarin biedt Klaver Agrarisch Vastgoed ondersteuning? 

De expertise van onze collega‚Äôs houdt daar niet op. Klaver Agrarisch Vastgoed helpt u namelijk bij nog veel meer zaken vooruit. Zo bieden wij u ondersteunend advies bij diverse agrarische zaken. Of dat nou de aanschaf van nieuw agrarisch vastgoed is of een juridische kwestie. Wij hebben de kennis in huis om al uw vragen rondom agrarische zaken te beantwoorden.

Klaver Agrarisch Vastgoed: onze makelaars 

Als gerenommeerd agrarisch makelaar zijn wij goed op de hoogte van de agrarische markt en alle zaken die daarbij komen kijken. Wij kennen de landelijke levensstijl, de moeilijkheid van beslissingen en de vraagstukken. Ons team staan altijd klaar om u een helpende hand te bieden.

Kom met ons in contact

Heeft u verdere vragen of wilt u contact opnemen voor verder agrarisch advies? Wij zitten klaar om u telefonisch te woord te staan, maar u bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor in Nieuw-Niedorp.

Klaver Agrarisch Vastgoed

Trambaan 12
1733 AX Nieuw-Niedorp
info@klaveragrarischvastgoed.nl
0226 - 414 008

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen