Wijmenga Makelaars & Rentmeesters | Fosfaatstroom

Wijmenga Makelaars & Rentmeesters is aangesloten bij Fosfaatstroom

Wijmenga Makelaars en Rentmeesters is de aangewezen agrarisch makelaar binnen de provincie Friesland. Van hulp bij de aan- of verkoop van agrarisch of landelijk onroerend goed, tot assistentie bij kavelruil. Met jarenlange ervaring bent u met al uw agrarische vraagstukken bij ons aan het juiste adres.

De aangewezen agrarisch makelaar van Friesland

Vanuit ons kantoor in Burgum werken onze collega’s hard om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een goede oplossing. Bent u op zoek naar een agrarisch makelaar in Friesland? Dan zijn wij de perfecte zakenpartner. Binnen het agrarisch vakgebied ondersteunen wij onze klanten bij:

Waarin biedt Wijmenga Makelaars ondersteuning? 

Van oudsher is Wijmenga Makelaars en Rentmeesters gespecialiseerd in en betrokken bij de agrarische makelaardij. Naast jarenlange ervaring en deskundigheid liggen onze wortels in dezelfde sector. Naast vakkundig advies op agrarisch gebied, bieden wij tevens ondersteuning bij vragen over:

  • Pacht en erfrecht
  • Het beheer van landelijk vastgoed
  • Grondverwerving
  • Onteigening
  • Planschade en nadeelcompensatie

Wijmenga Makelaars en Rentmeesters: onze makelaars 

Wijmenga Makelaars en Rentmeesters staat elke dag voor u klaar om elk agrarisch vraagstuk samen met u door te nemen. Ons team, bestaande uit acht hardwerkende collega’s, biedt u de expertise waar u naar zoekt.

Neem contact met ons op

Heeft u een prangende vraag of wilt u in contact komen met een van onze agrarische makelaars? Wijmenga Makelaars en Rentmeesters staat voor u klaar om u de hulp te bieden die u verdient. Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor in Burgum.

Wijmenga Makelaars en Rentmeesters

G.W. Navislaan 6
9251 GG Burgum
info@wijmenga.nl
0511 - 461 757

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen